субота, 16. децембар 2017.

Najbolji način čićenja organizma na nivou creva



                                                                                                                                 


Svi naši Dodaci ishrani su registrovani u Ministarstvu zdravlja i imaju sve dozvole: Svedočanstvo o državnoj registraciji, Sertifikat o usklađenosti, Deklaraciju o usaglašenosti.Sad će mo predstaviti šest LINFOSAN preparata svaki pojedinačno a čiji je cilj vezivanje i izbacivanje toksina i štetnih materija na nivou creva









                -Linfosan kardio balans


Bez obzira na očigledne uspehe farmakologije, rasprostranjenost kardio-vaskularne patologije je i dalje visoka i dalje je vodeći uzrok smrtnosti u većini razvijenih zemalja. To je izazvano time što 70-75% slučajeva bolesti malo zavisi od farmakoterapijskih faktora rizika. Pre svega tu spadaju nepravilna ishrana, nedovoljna fizička aktivnost, pušenje i zloupotreba alkohola. Nepravilnu ishranu potpuno opravdano možemo smatrati vodećim faktorom rizika, pre svega se to tiče holesterola koji je dominantan u ishrani, zasićenih masti, ugljenih hidrata koji se lako usvajaju i smanjenog broja i raznovrsnosti mikronutrijenata u ishrani. "Lyphosan Cardio Balance" uključuje sve najbolje što je priroda napravila za zaštitu našeg srca. Glavne komponente "Lyphosan Cardio Balance-a" su hranljiva vlakna citrusa, inulinski koncentrat plodova čičoke i složeni biljni kompleks "Novokardin".

1. Hranljiva vlakna zajedno s unikatnim niskomolekularnim pektinima obezbeđuju efikasnu apsorpciju holesterola u crevima, samim tim smanjuju količinu te štetne supstance u krvi. To je najbolja preventiva XXI veka za aterosklerozu.

2. Inulinski koncentrat plodova čičoke je prebogat prirodnim materijama, koje štite ćelije srca i sudova od povreda.

3. Biljni kompleks "Lyphosan Cardio Balance-a" sadrži najefikasnije i preporučljivo u kardiologiji lekovito bilje. Dejstvujući sa gore pomenutim biološki aktivnim supstancama "Lyphosan Cardio Balance-a" te biljne komponente doprinose smanjenju arterijskog pritiska, normalizuju rad srca, povećavaju snagu srčanih otkucaja, preventiva su za aterosklerozu, učvršćuju krvne sudove. Mnoge od tih lekovitih trava su takođe i izvor moćnih antioksidanata - bioflavonoida, koji štite kardio-vaskularni sistem od hemijskih i emocionalnih stresova.

Indikacije:
· neurocirkulatorna distonija;
· ishemijska bolest srca;
· hipertonična bolest I-II stepena;
· aritmija;
· miokardiopatija (klimakterična, tireotoksična i alkoholna);
· ateroskleroza sudova ekstremiteta i mozga.


Ograničenja i kontraidnikacije: individualna netrpeljivost pojedinih sastojaka, trudnice i dojilje

            Porodični biznis (OVDE)






                             -Linfosan za jetru

Jetra savremenog čoveka je izuzetno opterećena zbog negativne ekološke situacije, neumerenog konzumiranja alkohola, rasta narkomanije i toksikomanije, učestalih pojava teških virusnih i parazitskih bolesti jetre. Neumoljiva statistika svedoči o tome da kod 50-70% gotovo zdravih ljudi mogu da se primete neke promene na jetri. Ipak treba li se čuditi tome ako uzmemo u obzir da se upravo u jetri neutrališe većina štetnih materija koje dospevaju u organizam spolja ili su proizvod načina života. To znači da je jetri neprekidno potrebna podrška i zaštita. Osnovna namena nove formule "Lyphosan-G" je zaštita ćelija jetre. Pri tom hepatoprotekcija se ostvaruje odmah u četiri pravca.

1. Kompleks prirodnih sorbenata vezuje i izbacuje iz organizma mnoge toksične materije koje mogu da oštete ćelije jetre. Kao što je poznato upravo jetra ima glavnu ulogu u neutralisanju opasnih hemijskih supstanci. I u tom smislu prirodni sorbenti skidaju s ćelija jetre značajan hemijski teret.

2. "Lyphosan Liver Vitality" sadrži unikatnu prirodnu supstancu - inulin koja se nalazi u sastavu čičoke. Kao što je poznato inulin doprinosi normalizaciji crevne mikroflore. A ona je jedan od glavnih prijatelja i zaštitnika jetre. Korisne bifido i laktobakterije guše procese gnjilenja u crevima u rezultatu čega se formira najopasniji za jetru otrov - amonijak.

3. "Lymphosan Liver Vitality" u velikom broju sadrži biljne antioksidante koji štite ćelije jetre od oksidacije i povreda. Ekstrakti aloje, lišća artičoke, kamilice, nane, majčine dušice, Silybuma, bergenije, zelenog i kurilskog čaja igraju još jednu važnu za jetru ulogu - štite od rušenja jetrine fermente koji su odgovorni za neutralisanje toksičnih materija.

4. Trave koje ulaze u sastav "Lymphosan Liver Vitality-a" onemogućavaju zastoj žuči u jetri. To je veoma važan mehanizam zaštite, jer prilikom dugotrajnog isticanja žuči iz jetre ona počinje polako da "vari" ćelije jetre.

Indikacije:

· toksična oštećenja jetre (uključujući alkoholna i profesionalna);
· jaki i hronični virusni hepatitisi;
· hronični holecistitisi, koje prati zastoj žuči;
· ciroza jetre;
· masna hepatoza;
· parazitske bolesti jetre;
· urođene ili distrofične bolesti jetre.


Ograničenja i kontraindikacije: individualna netrpeljivsot na određene sastojke, trudnice i dojilje mogu uzimati nakon konsultovanja s lekarom.



Mehanizmi prirodnog čićenja organizma (OVDE)


                   -Linfosan za zglobove


Nov bio stimulišući fitosorbent "Lyphosan Joint Comfort" je razrađen specijalno za normalizaciju funkcija muskuloskeletnog sistema.
U sastav proizvoda ulaze ekstrakti kore bele vrbe, koji se od davnina koristi u narodnoj medicini za lečenje bolesti zglobova. Među prvim lekovima protiv upala, za lečenje reume su koristili aspirin (acetilsalicilnu kiselinu). Salicilna kiselina je dobila ime, kao i njeni derivati, od naučnog imena vrbe (Salix alba), zato što su je upravo iz kore vrbe prvi put izdvojili. Kora vrbe je čitav skup biološki aktivnih supstanci. U njen sastav ulaze tanini, flavonoidi, vitamini, glukozidi, različita mineralna jedinjenja.
Mehanizam delovanja vrbine kore je dobro proučen. Osnovna komponenta kojom se i objašnjava efikasno dejstvo vrbine kore je salicin. Salicin je sposoban da blokira obrazovanje prostglandina koji je i jedan od glavnih izazivača upalnih procesa. Ekstrakt vrbine kore ima izraženo protivupalno dejstvo i efikasno ublažava bol, slično kao što deluje sintetički salicin (protivupalnih sredstava bez steroida). Ali za razliku od navedenih ekstrakt vrbine kore ima manje kontraindikacija.

Važna komponenta novog biljnog fitosorbenta "Lyphosan Joint Comfort-a" je hidrolizat kolagena. Zbog njegove visoke koncentracije hidrolizat kolagena, koji je i osnovni element tkiva zglobova, "Lyphosan Joint Comfort" je efikasan kod osteoartroze i osteohondroze.

Dobijanje kolagena prilikom uobičajene ishrane je neznačajno i neefikasno i za preventivu povreda hrskavice, i za moguće brzo i dugotrajno regenerisanje kolagenskih struktura zbog rizika od zasićenja i trošenja.

Hrskavica nema svoje sudove. Pri narušavanju ishrane hrskavice zbog uzrasta ili pod uticajem trauma i infekcija, hrskavica postepeno atrofira. I nemoguće je da se regeneriše bez pomoći.

 Prilikom tanjenja hrskavice u zglobovima ruku ili nogu pri svakom pokretu dolazi do pritiska na pokosnicu gde se nalaze nervni završeci. Zbog toga se pojavljuje bol u zglobovima. Kao odgovor na bol dolazi do otoka, ograničava se pokretljivost. Upala postaje hronična. Jedini način da se otkloni bol, otok, da se pokrenu zglobovi je povećanje gustine hrskavice. Za to je dovoljno unošenje kolagena u organizam. 

Bolovi u kičmi su takođe često vezani za degenerativno-distrofične promene. U ovom slučaju kolagen je potreban međupršljenovim diskovima, koji imaju ulogu prirodnog amortizera, a takođe i hrskavici zglobova koja spaja pršljenove.
Nov kompleks je obogaćen ekstraktima divlje ruže, koji ima antioksidaciono svojstvo i visokim sadržajem vitamina C.

Indikacije:
· osteohondroza;
· osteoporoza;
· osteoartroza;
· artritis.

Kontraindikacije i ograničenja: individualno nepodnošenje određenih komponenti, trudnoća i dojenje.

                                     

                         -Linfosan za žene

"Lyphosan Female Beuty" je proizvod istančane i brižljive sinteze dva legendarna proizvoda Siberian Health-a - "Polibiona" i "Lyphosan Female-a". Iz svakog je uzeo najbolje i najnužnije za zdravlje žene. Kao rezultat toga "Lyphosan Female Beauty" danas poseduje značajno širi spektar lekovitog delovanja.

1. Preventiva starosnih i klimakteričnih poremećaja. "Lyphosan Female Beauty" je bogat izvor prirodnih fitoestrogena (izoflavonoida) koji se nalaze u sojinom semenu, a takođe i travi klevera i košticama grožđa. Te unikatne biološki aktivne supstance usporavaju prirodni, na žalost, nepovratni proces smanjenja nivoa ženskog polnog hormona estrogena, koji slobodno možemo nazvati hormonom ženske mladosti i privlačnosti.


 U rezultatu potpuno prirodnim putem mnogo duže se čuva mladost kože, trajnost koštanog tkiva, krucijelno se ublažava tok klimakteričnog perioda i što je najvažnije značajno se smanjuje rizik od pojave kardio-vaskularnih i onkoloških bolesti koje su povezane s deficitom usled starenja ili poremećaja u razmeni estrogena.

 Pri tom, za razliku od svojih prethodnika "Lyphosan Female Beauty" sadrži fitoestrogene u precizno standardizovanoj formi i fiziološki aktivnoj dozi (ne manje od 15mg u preporučenoj dnevnoj dozi).

2. Antioksidaciono dejstvo. Lekovite biljke koje se nalaze u sastavu "Lyphosan Female Beauty" su bogati izvor antioksidanata, koji doprinose očuvanju mladosti ćelija.

3. Preventiva osteoporoze. Mnoge biljne komponente "Lyphosan Female Beauty-a" su bogati izvor prirodnih mineralnih jedinjenja, inulin stimuliše apsorbciju kalcijuma u crevima, a prirodni fitoestrogeni aktivno doprinose mineralizaciji koštanog tkiva. U rezultatu čega "Lyphosan Female Beauty" efikasno doprinosi preventivi osteoporoze.

Indikacije:
· hronične upale ženskih polnih organa (adneksitis, endometritis i dr.);
· poremećaj menstrualnog ciklusa (bolne, obilne, česte ili neredovne menstruacije);
· dishormonalni poremećaji ženskog polnog sistema (klimakterični poremećaji, PMS);
· hronične upale urinarnih organa (pijelonefritis, uretritis i cistitis).



                        

 -Linfosan za urinarni sistem


Nemoguće je zamisliti čišćenje organizma bez pravilnog rada bubrega i urinarnog trakta. Velika većina toksina koji se rastvaraju u vodi i štetnih proizvoda razmene se izlučuje iz organizma upravo preko bubrega. I u skladu s tim bilo koje oštećenje ili oboljenje urinarnog trakta neizbežno dovodi do zagađenja unutrašnjosti organizma. 

Nov obogaćen sastav "Lyphosan Nephro Support-a" obnavlja prohodnost urinarnog trakta, normalizuje balans mikroflore, povećava lokalni imunitet, sprečava pojavu kamenja.

 Prirodni biljni kompleks "Lyphosan Nephro Support" je bio specijalno stvoren za dugotrajnu i preventvinu primenu. Koristiti "Lyphosan Nephro Support" makar 1 godišnje mi preporučujemo svakom odraslom čoveku, koji brine o čistoći svog organizma. 

Bubrezi zajedno s jetrom su u savremenom svetu najopterećeniji. Mi pijemo hemijski prerađenu ili zagađenu vodu, a to je svakodnevno opterećenje za bubrege. Mi nesmotreno koristimo lekove koji se izlučuju kroz bubrege. Ne brinemo o svojoj ishrani, a višak masti, holesterola i šećera u krvi direktno se odražava na stanje bubrega. I na kraju skoro da smo potpuno prestali da se krećemo, a to je najbitniji razlog zastoja u radu bubrega, od koga i počinju mnoga oboljenja bubrega. Ne treba misliti da je ako ne osećate bubrege s njima sve u redu.

 Na žalost, bubrezi šalju signal da s njima nešto nije u redu isuviše kasno.

Indikacije:
· preventiva jakih upalnih oboljenja bubrega i urinarnog trakta (pijelonefritis i cistitis);
· preventiva u formiranju kamenja;
· preventiva bakterijskih infekcija urinarnih kanala;
· preventiva i pomoć pri lečenju otoka.


Ograničenja i kontraindikacije: individualna netrpeljivost pojedinih sastojaka, trudnice i dojilje mogu uzimati uz saglasnost lekara.


     Dvadest godina iskustva  (OVDE)



    -Linfosan bazni za čićenje tankog i 
                        debelog creva


Osim kompleksnog čišćenja "Lymphosan Pure Life" (obogaćen) ima i čitav niz specifičnih lekovito-preventivnih efekata na organe i sisteme organa.

1. Imuno-stimulišuće dejstvo. Taj efekat je izazvan svojstvima lekovitog bilja koji ulaze u sastav "Lymphosan-a". Odličan efekat za jačanje imuniteta ima prirodni inulinski kompleks bobica čičoke. Hranljiva vlakna koja se nalaze u sastavu "Lyphosan-a" doprinose obnavljanju normalne crevne flore, koja je najbitniji element očuvanja imuniteta.

2. Antiaterosklerotično dejstvo. Taj efekat je povezan sa svojstvima hranljive celuloze da vezuje holesterol i želudačnu kiselinu u crevima i samim tim se smanjuje nivo holesterola u krvi. Osim toga, direktno antiaterosklerotično dejstvo imaju pšenične klice, trava klevera i koren angelike.

3. Protivupalno dejstvo. To svojstvo nam dozvoljava da koristimo proizvod prilikom niza upalnih bolesti. Protivupalno dejstvo "Lyphosan-a" imaju biljne komponente kao što su ekstrakt aloje, čička i plodova divlje ruže.

4. Dejstvo smanjenja nivoa šećera. "Lyphosan Pure Life" podstiče smanjenje nivoa glukoze u krvi zahvaljujući trostrukom dejstvu: 1) hranljiva vlakna smanjuju prodiranje glukoze u creva; 2) prirodni inulinski kompleks bobica čičoke normalizuje razmenu glukoze; 3) lišće borovnice ima dejstvo slično insulinu.

5. Antibakterijsko dejstvo. Biljne komponente "Lyphosan-a" sadrže veliki broj prirodnih antibiotika - fitoncida, koji štite respiratorne organe, digestvini i urinarni trakt od mnogih bakterijskih i virusnih infekcija.

6. Antialergijsko dejstvo. U sastavu "Lyphosan Pure Life-a" se koristi nekoliko mehanizama antialergijskog dejstva. Kao prvo, kompleks hranljivih vlakana doprinosi vezivanju u crevima mnogih hranljivih alergena. Kao drugo, prirodni inulinski kompleks doprinosi otklanjanju disbakterioze creva, koja je jedan od važnijih razloga alergija. Kao treće, mnoge biljne komponente "Lyphosan-a" imaju direktno antialergijsko dejstvo.

7. Normalizacija varenja hrane. Bogati sastav "Lyphosan Pure Life-a" vam pomaže da prevaziđete mnoge probleme s varenjem, kao što su hroničan zatvor, disbakterioza creva, narušavanje izlučivanja žuči.

Indikatori: "Lymphosan Pure Life" se preporučuje kao sredstvo za preventivu i kao pomoćna terapija pri funkcionalnom narušavanju digestivnog trakta, a takođe i kao dodatni izvor hranljivih vlakana. Može da se koristi i kao sredstvo dijetetske korekcije u sledećim slučajevima:
· hronična oboljenja organa digestivnog trakta (gastritis, pankreatitis, enterokolitis, kolitis, disbakterioza creva, hepatitis, holecistitis);
· hronične kardio-vaskularne bolesti (ateroskleroza, ishemijska bolest srca, hipertenzija);
· endokrine bolesti (dijabetes, bolesti štitne žlezde, masnoća);
· imunodeficitna stanja (česte prehlade, česta komplikovanja hroničnih infektivnih procesa);
· alergijske bolesti kože i respiratornih organa (neurodermatitis, psorijaza, atopični dermatitis, ekcemi, bronhijalna astma, polinoza).




            «Lymphosan». Uputstvo za upotrebu





Нема коментара:

Постави коментар