петак, 15. децембар 2017.

Tajne koje lekari neće da otkriju


                     Biološki akktivni dodaci ishrani za 
                sistematično   čišćenje organizma                 
                                                                                    

Bolest nije samo narušavanje funkcija pojedinih ćelija ili organa. Bilo koja bolest je pre svega skupljanje u organizmu velike količine štetnih materija koje se formiraju kao rezultat upala, narušavanja funkcija organa za čišćenje i sistema organa, razmnožavanje bakterija ili virusa i itd. Dospevajući u krvotok toksične supstance mogu da naruše vitalnost svih drugih organa i sistema organizma. Zbog toga bez kompleksnog čišćenja organizma je nemoguće dobiti stvarno efikasnu korekciju i tim pre profilaktiku osnovnog narušavanja zdravlja.

Osim toga po svedočenjima medicinske statistike do 30-40% svih bolesti savremenog stanovnika grada je u manjoj ili većoj meri povezano s visokim opterećenjem na ćelije organizma, što je povezano s zagađenjem okoline. A to znači da koliko god da smo zdravi i jaki, kojim god sportom da se bavimo, koliko god zdravo da se hranimo, pre ili kasnije ćemo se susresti s nekim medicinskim problemom. I to je samo zato što živimo u industrijskom gradu!

Ipak savremena medicina dozvoljava da sačuvamo zdravlje i visoku životnu aktivnost čak i u gradskoj sredini. To je postalo moguće zahvaljujući intenzivnom razvoju mlade medicinske nauke – endoekologije koja se bavi razvojem metoda i sredstava koji dozvoljavaju da sačuvamo čistoću unutrašnjosti organizma u uslovima ekoloških nepovoljnosti.

U skladu sa savremenom endoekologijom čišćenje unutrašnjosti organizma se mora odvijati uzimajući u obzir bolesne promene u čovekovom organizmu. 

Ukoliko je čovek zdrav ili ima tek prve simptome bolesti dovoljno mu je da stimuliše pomoću specijalno odabranih kompleksa lekovitog bilja, vitamina i mikroelemenata svoj sopstveni sistem čišćenja organizma.

 Ukoliko čovek ima zapuštenu hroničnu bolest neophodno je da spoji proizvode sistematičnog čišćenja s enterosorbentima. To je povezano s tim što kod ljudi pod uticajem bolesti aktivnost prirodnih sistema čišćenja organizma drastično opada.



U skladu s tim naučnim pristupom problemu čišćenja organizma Siberian Health razrađuje proizvode koji imaju efekat čišćenja u dva osnovna pravca. 

-Kao prvo, to su najperspektivniji u današnje vreme proizvodi sistematičnog čišćenja organizma, koji su osnova svakog programa čišćenja. 
-Kao drugo, to su prirodni fitosorbenti koji u slučajevima zapuštenih bolesti pomažu da se otkloni toksično opterećenje, dok paralelno s tim pomoću sistematičnih proizvoda regenerišemo aktivnost sopstvenih sistema za čišćenje.

Porodični biznis (OVDE)

"IZVORI ČISTOĆE"
TROSTRUKI SISTEM KOMPLEKSNOG ĆELIJSKOG ČIŠĆENJA

"Izvori Čistoće" predstavljaju principijalno nov sistem kompleksnog ćelijskog čišćenja koji su razradili specijalisti Naučno-inovativnog centra Siberian Health-a uzimajući u obzir najnovija dostignuća u oblasti endoekologije – novog naučnog pravca koji izučava različite mehanizme čišćenja ćelija i razrađuje metode i sredstva za očuvanje unutrašnje čistoće organizma. 



Za stvaranje takvog unikatnog sistema su korišćena iskustva, znanje i najperspektivniji radovi specijalista Ruske ekološke akademije, laboratorije kliničkih problema ekologije Naučnog centra za kliničku i eksperimentalnu medicinu, a takođe i Naučno-istraživačkog instituta molekularne biologije i biofizike Sibirskog odeljenja Ruske akademije medicinskih nauka.


Kako bismo shvatili unikatnost "Izvora čistoće" i osnovne razlike tog sistema od drugih proizvoda koji imaju dejstvo čišćenja neophodno nam je da provirimo u organizam i da saznamo na koji način ćelije održavaju čistoću i kako pomoću savremenih lekovito-preventivnih sredstava možemo da im pomognemo u tome.



MEHANIZMI PRIRODNOG ČIŠĆENJA ORGANIZMA

Čovek ima jednu od najsloženijih i najsavršenijih sistema za čišćenje unutrašnjosti organizma. Taj proces se ostvaruje pomoću tri osnovna mehanizma:
  1. čišćenje međućelijskog prostora,
  2. unutarćelijsko čišćenje,
  3. zaštita ćelija od hemijskih oštećenja (antioksidantna zaštita).




Нема коментара:

Постави коментар